Praktijk Lian
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze traumaverwerking dmv PLT

Mijn werkwijze is een vorm van psychosociale regressie therapie, waarbij ik gebruik maak van PLT (Past Life Therapie).
Dit betekent dat er teruggegaan wordt naar een eerdere fase van jouw levensontwikkeling om op zoek te gaan naar de oorsprong/oorzaak, wat maakt dat je de klacht nu ervaart?

Consult

Tijdens de eerste afspraak hebben we een uitgebreide intake, waarin we de klacht bespreken waarmee je naar deze therapie bent gekomen. Deze maken we helder door de mentale, emotionele, lichamelijke en spiritualiteit aspecten die bij deze klacht horen op te zoeken. Dit noemen we de MELS. Ook bespreken we wat je wil bereiken met deze therapie.

Daarnaast kijken we ook in jouw familielijn, jouw huidige leven, de relaties die je hebt (gehad), jouw jeugd en schoolleven en alles wat er nog meer naar boven komt. Ook jouw spiritualiteit en zingeving laten we aanbod komen.

In de volgende afspraak hebben we het eerste consult. De consulten duren ongeveer 2 uur. Na een kort voorgesprek waarin de geformuleerde MEL nogmaals wordt doorgesproken, laat ik je terug in de tijd gaan (regressie) naar het moment waar deze MEL is ontstaan.

Om je terug te laten gaan maak ik gebruik van jouw concentratie, ook wel trance genoemd. Alsof je helemaal in een boek duikt tijdens het lezen. Je bent dus geconcentreerd aan het lezen en je weet toch wat er om je heen gebeurt.

Vervolgens werken we de traumatiserende gebeurtenis waardoor jouw klacht is ontstaan door, om deze gebeurtenis daarna los te kunnen laten en de bijbehorende klachten te transformeren.


Doel van PLT

Een wezenlijk en duurzaam verschil te maken in je dagelijkse leven met als gevolg het vergroten van je levensvreugde en je algehele gezondheid verbeteren zowel op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk en spiritueel vlak.